Luotaisterapia Mikko Mähönen

Karjalankatu 14
74100 IISALMI

Puhelin 0440-74 22 98

mikkorainer.m@gmail.com

Hoitola Heijastus
Männistönkatu 5
Kuopio

Äänimaljahoito/syvärentoutus

Äänimaljahoito on peräisin Tiibetistä ja sillä on 5000 vuoden perinne.

Maljoja soitetaan ulkopuolella kehoa ja energiakeskusten päällä.

Hoidon alussa voidaan purkaa mielikuva harjoituksilla stressaavia muistoja mielestä.

Ääniä annetaan kehon etupuolella ja selkäpuolella.

Niin kuin kivi viskataan tyyneen veteen siitä lähtevä väre etenee vedessä. Samoin äänivärähtely etenee ihmisessä. Samalla se eheyttää kehoa ja mieltä, antaa mahdollisuuden kokea sisäistä rauhaa ja hiljaisuutta. Tervetuloa kokemaan äänen avulla hiljaisuutta. Äänimaljahoito on syvä rentoutusta ja kehon ja mielen tasapainotusta.

Tunteemme, ajatuksemme ja sanamme vaikuttavat psyko-fyysiseen olemukseemme. Tunnemuistot ja traumat ovat pääasiallisesti alitajuisia ja tiedostamme niistä vain pienen osan. Monilla meillä on rentoutuksen tarvetta joko nykyhetken tai menneisyyden tilanteiden takia. Jos vapautamme kielteiset tuntemukset, mielikuvat ja uskomukset, myös kehomme rentoutuu ja meillä on mahdollisuus jäsentää omaa olemustamme myönteisellä tavalla.

Erilaiset rentoutushoidot ja -menetelmät, kuten äänimaljahoito, keskustelu ja mielikuvaharjoitteet ovat apuna henkilön löytäessä lapsenomainen aito ja luonnollinen rauha ja tasapaino. Rentouden lisääntyessä vapautuu luovuus ja toimivampi malli elää ja toimia.